Laurențiu Reghecampf a răbufnit, după ce Anamaria Prodan nu s-a prezentat la ultimul termen al divorţului: „Sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie”

24 06. 2024, 12:50

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu au reuşit nici acum să îşi rezolve problemele. Recent, antrenorul a acuzat-o pe încâ soţia lui că îl ţine cu forţa în acest mariaj şi nu doreşte să încheie procesul de divorţ aşa cum ea a declarat în repetate rânduri.

Vineri, 21 iunie, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Atunci s-a judecat apelul făcut de impresară, însă în lipsa ei. Vedeta a fost reprezentată de avocatul ei, iar acest lucru l-a făcut pe antrenor să răbufnească.

Laurențiu Reghecampf: „Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja”

La judecătorie și-a făcut apariție doar Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan se află în America împreună cu Ronald Gavril, actualul ei iubit. La ieşirea din tribunal, antrenorul a făcut câteva declaraţii şi a dezvăluit că fosta lui parteneră nu vrea ca divorţul să se încheie, deşi ea spunea că vrea să semneze actele cât mai repede.

„În primul rând este doar un divorț și am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că este momentul. Anamaria are o relație cu cineva, eu am o relație cu cineva. Este momentul ca fiecare dintre noi doi să meargă pe drumul lui. Nu neapărat pentru cei doi băieți și pentru copii este important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apelul a fost Anamaria. Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

Totodată, antrenorul e deranjat că Anamaria Prodan vrea să îi păstreze numele după divorț.

„Nu mă interesează ce afirmă Anamaria Prodan. O cheamă Reghecampf sau Prodan?! Nu sunt de acord. Denigrează foarte mult numele Reghecampf, nu îl folosește și nici nu o ajută cu nimic. Una dintre cererile ei este să-și păstreze numele, lucru care mă deranjează. Când îl folosește, îl folosește ca să-l denigreze. (…)

Apelul a fost făcut de Anamaria și ea nu s-a prezentat. Consider că e doar un motiv de a prelungi acest divorț și de a nu-mi da dreptul să fiu liber. Așa cum o cunoașteți pe Ana, credeți că pot să vorbesc cu ea? Ceea ce afirmă domnia-sa, Anamaria, nu este în conformitate cu ceea ce face”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

 

Sursă foto: social media